Bogdanović se izjednačio s Draženom: Zabio rekordna 44 koša u NBA!

BOJAN BOGDANOVIĆ postigao je 44 koša, najviše otkako je u NBA, u pobjedi njegovih Netsa nad 76ersima 131:114 i tako izjednačio najbolji učinak Dražena Petrovića u najjačoj ligi, koji je '93 također za Netse ubacio isto toliko poena Houstonu.

Dosadašnji Bogdanovićev vrhunac u NBA bio je prošle, njegove prve sezone u Americi, kada je u zadnjoj utakmici regularnog dijela sezone s 28 koševa protiv Orlanda bio ključni čovjek pobjede Netsa, vrijedne osmog mjesta Istoka i doigravanja.
 
U studenom je s tadašnjim ovosezonskim rekordom, 22 koša, donio Netsima prvu pobjedu ove sezone (106:98) protiv Houstona, da bi prije tri tjedna poboljšao najbolji učinak sa 24 koša u pobjedi (116:106) protiv Phoenixa.
 
Ali, sve te dosege srušio je fantastičnom predstavom protiv Philadelphije, u kojoj je Netse vodio ne samo do pobjede, nego i do rekordne efikasnosti ove sezone, u što je ugradio trećinu ukupnog broja koševa Netsa.
 
Bogdanović je sa 44 postignuta koša najefikasniji igrač Netsa otkako je Deron Williams postigao 57 prije točno četiri godine, ali postavio je i rekord najviše postignutih koševa otkako se klub iz New Jerseya preselio u Broooklyn prije početka sezone 2012/13.
 
Povijesni Bogdanovićev pothvat ne može potamniti što je dosegnut protiv momčadi koja je izgubila 15 od zadnjih 16 utakmica (sada je na ukupnom skoru 9-58) jer jedinu pobjedu u spomenutom razdoblju 76ersi su ostvarili upravo protiv Netsa (koji su sada na 19-48) i to prije pet dana, a prije toga su ih pobijedili i u prvom međusobnom susretu u veljači.
Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro